Velkommen!

Scandinavian Brew AS er importør av kvalitetsutstyr til den skandinaviske hjemmebryggeren.

Ølbrygging har lange tradisjoner i Skandinavia og har i de senere årene fått en ny renessanse. Tidligere var bønder pålagt å brygge øl, hvis ikke kunne han miste både gård og grunn. I verste fall kunne han bli landsforvist. I dag brygger man både i by og land av ren glede. 

Ølbrygging er et håndverk som krever både sin mann og kvinne og rett utstyr. Mange har tatt til takke med utstyr i plast, i mangel på kvalitetsutstyr til en overkommelig pris. Heldigvis er den tiden over, og den kvalitetsbevisste Skandinaver kan endelig brygge på utstyr i rustfritt stål.

Ved å følge linkene til de enkelte produktene vil du kunne se fordelene av de enkelte løsningene. 

Ingen skal behøve å brygge på plast!

Våre produkter kan kjøpes her via vår nettbutikk eller hos en av våre utvalgte forhandler.

 

Nyheter og populære produkter

Nå er drømmen snart virkelig!

Nano bryggeri 150 liter

Da vi startet å tegne vårt helt nye 150-liters nanobryggeri, ville vi noe mer enn bare å skalere opp hva som har blitt gjort før. Vi ville heller ta med oss all vår erfaring fra fullskala brygghus og lage et bryggeri som er en profesjonell brygger verdig. Og det gjorde vi!

Alle koblinger er tri-clamp, alle rør er i 304 rustfritt stål, og alle ventiler er plassert lett tilgjengelig for bryggmesteren. Kontrollpanelen er et nedskalert panel fra våre store bryggerier (som er forventet til Skandinavia i 2018).

Den falske bunnen i meskekjelen er ikke stanset, den er frest. Vi mener bestemt at kun det beste var godt nok, og vi har designet bunnen for det vi mener er den perfekte løsningen for hurtigere vorlauf, klarere vørter, samt mindre fare for klogging.

Vi er virkelig stolte av vårt bryggeri, og vi gleder oss masse til å få ta dere med gjennom alle detaljene til høsten. Forventet levering av de første bryggeriene vil bli i starten av 2018. For alle som er interessert er det bare å ta kontakt.